Par massage stockholm sauna stockholm

Par massage stockholm sauna stockholm Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. NIGHT SWIM. Vi öppnar vi upp spa efter att vi stängt för dagen och välkomnar er till ett mysigt Night Swim på Selma City Spa. Det blir kvällsbad, levande ljus. Välkommen till Söders SPA! Vi finns på Östgötagatan 31, nära Medborgarplatsen. En oas mitt i hjärtat av Södermalm. På kvm erbjuds det mesta för. Ni har alltid spa-bad och bastu för er själva. relax rum ligger i direkt anslutning till vår terrass, som med sin spa pool bjuder på utsikt över Stockholms inlopp.

Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm.

Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Njut av avkopplande massage, bodyscrub, ansiktsbehandlingar och vaxning mm på Kungsholmen i Stockholm. spa 10år · jul-banner-bildspel. Centralt beläget, alldeles i närheten av Fridhemsplan och Åhlens i Stockholm finner du fina.

Välkommen till Söders SPA! Vi finns på Östgötagatan 31, nära Medborgarplatsen. En oas mitt i hjärtat av Södermalm. På kvm erbjuds det mesta för. Njut av avkopplande massage, bodyscrub, ansiktsbehandlingar och vaxning mm på Kungsholmen i Stockholm. spa 10år · jul-banner-bildspel. Centralt beläget, alldeles i närheten av Fridhemsplan och Åhlens i Stockholm finner du fina.

Ni har alltid spa-bad och bastu för er själva. relax rum ligger i direkt anslutning till vår terrass, som med sin spa pool bjuder på utsikt över Stockholms inlopp.

Spa- och wellnesscenter - Stockholm, Sverige

Par massage stockholm sauna stockholm För en mer avkopplande stund, rekommenderar vi att ni besöker oss under vardagar.

Läs mer eller ändra dina inställningar. Du kan välja mellan allt från manikyr, massage till kinesisk medicin och kosmetisk pigmentering. Vilket även gäller för företagskunder.

Spa mitt i Stockholm.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

par massage stockholm sauna stockholm